yang ni la budak muhibbah travel tu!!!!

April 9, 2010

Enjin carian membayar kita?

Filed under: INFO — MIRWAN @ 10:38 am

Ada enjin carian yang ingin mencabar YAHOO, GOOGLE???
saya nak kongsikan tentang enjin carian yang akan membayar kita, bagai mana tu?
iaitu dengan setiap kali kita membuat carian.
Jom kita join MYLOOK sebagai ganti google…MYLOOK berfungsi seperti mana GOOGLE… iaitu sebagai sebuah medan untuk searching apa sahaja yg kita mahu……tetapi itu terserah dari kita, sama ada ingin menggunakannya @ tidak…..tetapi tidak salah kan kita mencuba benda baru….lagi pun ia free Cuma perlu daftar kat url ni…http://mylook.com/join.php?x=32706

MYLOOK akan membayar 0.22dolar untuk setiap 1 search dimana limit sehari yg dibenarkan untuk search ialah sebyk 5 kali. So kita akan dapatla 1.10$ sehari. Sape nak bagi kan??? Benda ni baru lagi tak sampai sebulan. Nak kata tipu tengok register web dia makan masa berbelas tahun untuk jangka panjang tu..
Perkenalkan rakan rakan menggunakannya,kita juga akan dapat imbuhan $$$.Pendaftaran adalah percuma!

TUNGGU APA LAGI JOM LA CUBA.. Cara bayaran kita tunggu email daripada MYLOOK nanti.. Manalah tahu 1 day bleh lawan Yahoo dan Google……..
*****SAYA SEDANG MENCUBANYA, TETAPI BELUM TERIMA PEMBAYARAN CESH*****
*****SIAPA TAHU BENAR2 DAPAT, TAK SALAH MENCUBA, LAGI PUN IA NYA FREE****
Selamat mencuba, jadilah yg terawal. Peluang hanya datang sekali. Jangan lepaskan peluang ini
http://mylook.com/join.php?x=32706

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: